Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Samenwerking Home Bake Delifrance

Bake everyday delicious
1806214_dhb_home_petitpain_cereales-1024x587-1

Samenwerking Home Bake & Délifrance

In de broodbakkerij van Home Bake BV maken we al jaren op ambachtelijke wijze het heerlijke brood van Délifrance. Brood volgens Franse receptuur samengesteld, klaar om door jou thuis te worden afgebakken. Zodat je kunt genieten van versgebakken Frans brood wanneer en hoe jij het wil: alleen, met je gezin of gezellig samen met vrienden.

De Franse traditie thuis

Onze broden zijn het resultaat van een diepgewortelde bakkerijtraditie, onze passie voor kwaliteit en een intensieve samenwerking met de chefs van Délifrance. Het resultaat is een ambachtelijk broodproduct van hoogwaardige kwaliteit waarmee je het Franse leven in huis brengt.

Voor de Délifrance Home Bake producten maken wij alleen maar gebruik van fantastische op kwaliteit geselecteerde ingrediënten: de beste bloem, samen met gist, een beetje zout en water als basis.

Onze meesterbakkers zorgen voor alles; vanaf de creatie van het deeg totdat onze fantastische producten (bijna) klaar zijn. Thuis hoef jij ons Franse brood alleen nog maar af te bakken, en voilà geniet van een goudgele korst en een luchtig kruim, perfect voor elk moment van de dag!

Zo brengen we jou thuis de smaak om puur te genieten van Franse traditie en charme!

De volgende keer dat je geniet van een ontbijt, lunch of diner met Délifrance brood, deel dan ook de Franse joie-de-vivre met jezelf, vrienden, of andere tafelgenoten!