Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Het merk Délifrance

Bake everyday delicious
delifrance_home_visual_slider_1

From field to oven

Het mooiste van brood, naast een heerlijke geur, smaak en het uiterlijk, is de manier waarop we dit met elkaar kunnen delen. Dit is de reden waarom wij brood creëren als het perfecte gezelschap tijdens gezellige momenten. Onze broden zijn het resultaat van onze diepgewortelde bakkerij know-how en onze passie voor kwaliteit. Het is het product van onze lange bakkerij traditie, gemaakt voor momenten waarop je wilt genieten.

We maken gebruik van de beste kwaliteit geselecteerde ingrediënten: de beste bloem samen met gist, een beetje zout en water als basis. Onze meesterbakkers zorgen voor alles; van de creatie van het deeg totdat onze fantastische producten klaar zijn. Het resultaat is een goudgele korst en een luchtig kruim, perfect voor elk moment van de dag en geeft je de smaak van puur genieten, Franse traditie en charme.

De volgende keer dat je geniet van een lunch of diner met vrienden, vergeet dan niet met plezier ons brood en het Franse joie-de-vivre te delen met elkaar!

 

The secret to good bread

Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten; we kiezen alleen de beste ingrediënten met unieke smaakvoordelen, dat ruik je, dat proef je!

Beste tarwe welke in eigen molens wordt vermalen tot excellente kwaliteit tarwebloem

Geen conserveermiddelen

Écht Franse recepturen; Ons brood wordt gemaakt volgens traditionele Franse recepturen bereid met excellente tarwebloem. Een authentieke ervaring!

Kwaliteitsproducten, gemaakt met de bakkerij know how van Délifrance

Een handige portion pack verpakking

Happiness is warm bread from the oven