Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Onze human chain

From field to oven

Van akker tot broodbakker

Mensen zijn het middelpunt van alles waar we voor staan: van onze boeren die zorgvuldig en onze tarwe laten groeien en selecteren tot onze thuisbakkers. Wij dragen er zorg voor dat iedereen betrokken is bij ons doel om van elke dag volop te genieten.

VIVESCIA

Onze gepassioneerde boeren selecteren en oogsten de beste kwaliteit tarwe.

GRANDS MOULINS DE PARIS

De molenaars van Grands Moulins de Paris verwerken sinds 1919 onze tarwe.

ECOLE DE BOULANGERIE ET DE PÂTISSERIE DE PARIS

Onze bakkerijtradities worden al generaties overgedragen in onze eigen bakkerijschool, waar de bakkers van morgen hun vaardigheden verfijnen en inspiratie opdoen door onze authentieke Franse know how en ambachtelijke technieken.

ONZE KLANTEN

Dankzij ons grote netwerk staan ​​we altijd dicht bij onze klanten en kunnen we hen voorzien van heerlijke producten om hun consumenten elke dag te verrassen – ongeacht de gelegenheid – waar ter wereld ze zich ook bevinden.

ONZE CONSUMENTEN

De zorg die we besteden aan het maken van onze producten is het geheim van een unieke smaakbelevingen welke momenten van geluk creëren, op elk moment van de dag.

The finest ingredients