Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Ons productieproces

Bake everyday delicious
1806214_dhb_home_petitpain_cereales-1024x587-1

Van graan tot in de oven

Het mooiste van brood, naast een heerlijke geur, smaak en het uiterlijk, is de manier waarop we dit met elkaar kunnen delen. Dit is de reden waarom wij brood creëren als het perfecte gezelschap tijdens gezellige momenten. Onze broden zijn het resultaat van onze diepgewortelde bakkerij know-how en onze passie voor kwaliteit. Het is het product van onze lange bakkerij traditie, gemaakt voor momenten waarop je wilt genieten.

We maken gebruik van de beste kwaliteit geselecteerde ingrediënten: de beste bloem samen met gist, een beetje zout en water als basis. Onze meesterbakkers zorgen voor alles; van de creatie van het deeg totdat onze fantastische producten klaar zijn. Het resultaat is een goudgele korst en een luchtig kruim, perfect voor elk moment van de dag en geeft je de smaak van puur genieten, Franse traditie en charme.

De volgende keer dat je geniet van een lunch of diner met vrienden, vergeet dan niet met plezier ons brood en het Franse joie-de-vivre te delen met elkaar!


Het geheim van goed brood

Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten
We kiezen voor onze Délifrance broodproducten alleen de beste ingrediënten met unieke smaakvoordelen. Dat ruik je én dat proef je!

Beste tarwe
We selecteren alleen een excellente kwaliteit tarwebloem. Welke in eigen molens wordt vermalen tot een excellente kwaliteit tarwebloem

Geen conserveermiddelen
Onze afbakproducten zitten boordevol natuurlijke ingrediënten. En wij gebruiken ook alleen puur natuurlijke ingrediënten.

Echt Franse recepturen
De Délifrance Home Bake producten worden gemaakt volgens traditionele Franse recepturen. Een authentieke ervaring!

Kwaliteitsproducten zuurstof-arm verpakt
Délifrance broodproducten koop je in een handige lucht-dicht zuurstof-arme verpakking.  Hierdoor kun je onze producten na aankoop nog een aantal weken bewaren. Thuis hoef je onze broodproducten alleen nog maar 8 tot 10 minuten af te bakken (zie baktijd op de verpakking, deze kan per product variëren).

Met Délifrance broodproducten altijd kun je altijd genieten van verse, warm brood, ook bij onverwacht bezoek.