Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Over Home Bake

Bake everyday delicious
1806214_dhb_home_petitpain_cereales-1024x587-1

Onstaan Home Bake

Home Bake BV is de in 2019 opgerichte, zelfstandige bakkerij van Delifrance broodproducten. In onze bakkerij te Ridderkerk produceren wij op ambachtelijke wijze voorgebakken broodproducten.

Elke dag opnieuw werken wij met vakmanschap, plezier en een tomeloze inzet om een breed assortiment aan Franse broodproducten te maken die jij thuis kunt afbakken.

Het is onze ambitie om de komende jaren te blijven groeien in binnen- en buitenland. Met de producten die we samen hebben ontwikkeld met Délifrance, maar ook met onze nieuwe innovatieve broodproducten. Allemaal bedoeld om jou op gewone en speciale momenten te laten genieten van vers, zelf afgebakken Frans brood.

Liefde voor brood en natuurlijke ingrediënten

Uiteraard willen wij alleen maar gebruik maken van natuurlijke ingrediënten: het mooiste meel, de lekkerste granen en een beetje gist. Deze natuurlijke ingrediënten samen met heel veel liefde voor het vak van broodbakken proef je thuis!